Acronis, глобална компания за киберзащита, обяви пускането на   (доскоро

...
Acronis, глобална компания за киберзащита, обяви пускането на   (доскоро
Коментари Харесай

Пускат софтуер за киберзащита на крайни потребители, базиран на изкуствен интелект

Acronis, световна компания за киберзащита, разгласи стартирането на   (доскоро прочут като Acronis True Image). Иновативаният програмен продукт предлага изчерпателен набор от защитни функционалности, които интегрират благонадежден бекъп и сигурност, основана на изкуствен интелект (AI). Ето за какво това решение е безспорна нужда за инивидуални консуматори, фамилии, отдалечено работещи чиновници в домашни офиси, както и дребни компании.

Тревожно огромен дял - 41% от самостоятелните консуматори - рядко вършат бекъп на своите данни или даже в никакъв случай не го вършат. Същевременно  61% споделят, че избират интегрирано решение. Нуждата от постоянна, опростена и всеобхватна система за киберзащита в никакъв случай не е била по-голяма в днешния все по-взаимосвързан свят. Acronis Cyber Protect Home Office е планиран да дава отговор на непрекъснато еволюиращия свят на киберсигурността посредством консолидиране на авангардни решения за цифрова отбрана и сигурен бекъп от Acronis. Комбинирайки защитни механизми, основани на AI, безукорен бекъп, принадлежности за дистанционно управление и отбрана на мобилните устройства, Acronis дефинира стандарта за холистична киберзащита. Acronis Cyber Protect Home Office е единственото изцяло решение за „ дейна “ сигурност, което дава отговор на потребностите от киберзащита в границите на единна, лесна за потребление и съвременна платформа.
-->
“С напредъка на AI киберпрестъпниците и техните тактики еволюират, ” сподели Гайдар Магдануров, президент на Acronis. " Днес даже хора с лимитирана софтуерна експертиза могат да навредят на огромен брой самостоятелни консуматори посредством потреблението на сложни офанзиви чрез фишинг и обществен инженеринг. Предпазването на данните, приложенията и системите изисква изцяло решение за киберзащита – интегрирайки сигурност и бекъп на данните. Развълнувани сме да обявим най-новото издание на Acronis Cyber Protect Home Office, осигурявайки по-добра продуктивност и по-силна технология за сигурност за предотвратяване на данните, устройствата и домашния офис на обособения консуматор. "

Основните функционалности и изгоди на Acronis Cyber Protect Home Office включват:

Подобряване на киберсигурността на база AI: Иновативните благоприятни условия на AI самодейно разпознават и обезвреждат евентуални закани, като в същото време обезпечават спомагателен пласт отбрана от хакерски атаки, в това число автоматизирано възобновяване от рансъмуер. Активирайте функционалността за двуфакторно засвидетелствуване (2FA), с цел да увеличите оптимално сигурността си.

Бекъп и клониране: Acronis Cyber Protect Home Office предлага надеждни механизми за сигурен бекъп и клониране. Потребителите могат да обезопасят своите сериозни данни и системи посредством благонадежден бекъп, което подсигурява бързо възобновяване при положение на загуба на данни или хакерска атака.

Отдалечено ръководство: Потребителите имат цялостна пълномощия с помощта на инструментите за дистанционно управление, тъй че да следят и ръководят своите ограничения за киберсигурност от всяка точка на света. Това в допълнение улеснение и еластичност разрешават бързо реагиране на всевъзможни нововъзникващи закани.

Мобилни приложения и бекъп: Въпреки че производителите на мобилни устройства оферират някои благоприятни условия за предпазване, те нормално са характерни за дадената платформа, а фамилиите с голям брой разнообразни устройства може да имат композиция от разнообразни операционни системи. Acronis Cyber Protect Home Office разполага с благоприятни условия за предпазване за всяка операционна система наред с разширено криптиране, с цел да резервира в сигурност мобилните контакти, календари, фотоси, файлове и данни. Решението предлага и мобилно приложение за отбрана на данните на мобилното устройство. Тази функционалност работи безпроблемно върху всички типове устройства, тъй че данните са налични от всяко място посредством приложението или уеб интерфейса.

Acronis Cyber Protect Home Office е наличен за закупуване онлайн и от избрани риселъри посредством годишни абонаменти, започвайки от $49.99.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР